Instagram'da Takip EtTwitter'da Takip EtFacebook'ta Takip Et

Hizmetler

Ses ve Görüntü Teknolojileri

Ses ve Görüntü Teknolojileri

Ses Teknolojileri

Selectronik, ses sistemlerinde,ihtiyaçlarınıza cevap verebilecek genel ses ve anons ürünlerini kablolu veya kablosuz ürün seçenekleri ile seçerek sistem dizayn edilmesinde ve kurulmasında sizlere yardımcı olmaktadır. Kablolu ve Kablosuz Ses Yayın Sistemleri ile yerleşim birimleri, sanayi siteleri, tatil köyleri ,askeri birlikler,fabrikalar,klüpler,sinemalar,tiyatrolar,spor tesisleri,kamu kuruluşları, belediyeler, ibadethaneler,okullar gibi geniş kitlelere açık ve kapalı alanlarda anons veya yayın yapmak amacıyla kullanılır.

Selectronik,her bütçeye ve isteğe göre talep edilen yerde keşif yapıp sizlere en uygun ses kalitesini en hesaplı şekilde sunmak için destek vermektedir.

Anons Sistemi kurma talebinizi firmamıza ilettiğinizde;

Teknik personelimiz tarafından, sistemin kurulacağı alanın coğrafi ve fiziki koşulları incelenerek ürün çeşitleri ile miktarları belirlenir.

Belirlenen ihtiyaçlara göre sistem tarafımızca projelendirilir.

Sistem, teknik personelimiz tarafından projeye uygun olarak kurulur.

Teknik personelimiz tarafından Sistem kullanıcılarına eğitim verilir.

Selectronik Ses Sistemlerinde istediğiniz her ortama uygun çeşitli güç düzeylerinde kaliteli Ses Yönetimi sağlayacak ürünleri garantili ve uygun fiyatlar ile bulabilirsiniz.

Görüntü Teknolojileri

Selectronik;ürün tanıtımlarında, sunumlarda, okullarda, toplantı odalarında mekana uygun projeksiyonlar ve projeksiyon perdeleri ile etkinliklerinizde bütçeleriniz doğrultusunda farklı çözümler üretiyor.Yetkili satıcısı olduğumuz CANON markası ultra kısa mesafeli taşınabilir modellerden Full HD 1080p projektörlere kadar her ortama, uygulamaya ve iş ihtiyacına uygun eksiksiz bir multimedya projektör ürün gamı sunar. CANON’un optik yenilikte 75 yılı aşan birikimi sayesinde, hepsi kısa mesafeden bile eşsiz netlik ve kontrasta sahip büyük etkili görüntüler sunan gelişmiş optiklere ve lens tasarımına sahiptir.Sonuçlar sadece hayal gücünüzle sınırlıdır.

Projeksiyon Cihazı seçiminde ışık gücü, kontrast, çözünürlük en önemli etkenlerdir, her zaman bu üç bileşen doğrultusunda tercih yapılmalıdır. . Projeksiyon Cihazları nerede kullanılacağı, ortamın aydınlık durumu, gösterilecek videonun yada sunumun görüntü kalitesi gibi özelliklere göre seçilir.. Kısa Mesafe, bağlantı kabloları, video çözünürlük desteği daha ayrıntı konulardır.
Doğru Projeksiyon Cihazı seçimi tüm bilgilere rağmen zor olabilir, bu yüzden Selectronik olarak firmamıza danışarak kullanım alanınıza ideal projeksiyon cihazını tercih edebilirsiniz. 

Projeksiyon perdeleri projeksiyon cihazlarının tamamlayıcısıdır. Vazgeçilmez olmasa da iyi bir görüntü elde edebilmek için projeksiyon perdesine mutlaka ihtiyaç vardır. Projeksiyon perdeleri, perde mekanizmasına göre (motorlu, storlu, tripod, sabit-fixed, vb) sınıflandırılabildiği gibi yüzey özelliğine göre (gümüş, cam tozlu, yüksek kontrast, vb) sınıflandırılabilir. 

Yüksek kaliteli görüntülerin en büyük tamamlayıcısı yüksek optik değere sahip projeksiyon perdeleridir. Ortamınıza ve projeksiyon cihazınıza uygun ebatta ve özelikte perdeleri teknik peronelimizin yapacağı keşif ile sizlere sunmak ve dilerseniz yerinde montaj hizmetimizden de yararlanabilirsiniz.