Instagram'da Takip EtTwitter'da Takip EtFacebook'ta Takip Et

Hakkımızda

Firmamız, geçmişte yaşadığı tecrübeleri bir çatı altında toplamış ve Selectronik adı altında birleşmiştir. Uzun zamandır sektörde olmanın verdiği güven ve tecrübe ile büyük işler başaran kişilerin yenilikçi atılımlarıyla kurulmuş olup yenilikçi gelişmeleri takip ederek hizmet vermektedir.

Led ve led aydınlatma, kamera ve güvenlik sistemleri, ses ve görüntü (LCD Ekran/Videowall-LED Ekran indoor/outdoor-Projeksiyon cihazı vb.) sistemleri satış kurulum kiralama ve organizasyonu alanlarında hizmet veren Selectronik gerek yazılım, gerek tasarım, gerekse donanımlarını kendi bünyesinde geliştirmekte ve tedarik etmektedir. Ürün kalitesi, fiyat politikası ve uygun ödeme imkanlarıyla tercihiniz olmayı arzuluyoruz.

Geçmişte yaşanmış müşteri isteklerini ve sorunlarını göz önüne alarak en kısa sürede servis hizmeti, en kaliteli ürünler ve en uygun yazılım çözümleri ile sektörde sizlerle beraber olmak istiyoruz.

Firmamız müşteri istekleri doğrultusunda hizmet vermeyi amaçlamaktadır ve müşteri memnuniyetini en önemli konu olarak benimsemiştir.

Selectronik sektörde çok kısa bir sürede ilerlemekte ve müşteri yelpazesini genişletmektedir. Sizleri de aramızda görmekten ve bu heyecanımızı sizinle paylaşmaktan memnuniyet duyacağız.

Web sitemizi ziyaret ettiğiniz için teşekkür ederiz.